Η εταιρία μας με μια ματιά

Η Neon Energy είναι μια πολυεθνική εταιρία με ηγετική παρουσία στο χώρο της ενέργειας. Η αφετηρία της έγινε στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και στο ενεργητικό της διαθέτει έργα ισχύος άνω των 130Mwp . Πιστή στην φιλοσοφία “think green” έχει επεκτείνει την δραστηριότητα της στους τομείς της εξοικονόμησης ενέργειας,της ανακαίνισης / κατασκευής και της διαχείρισης κτιρίων παρέχοντας ολοκληρωμένα προϊόντα και υπηρεσίες.

Η Neon Energy αξιώνει να είναι πρωτοπόρος στο πεδίο της πρασινης επιχειρηματικότητας και να προσφέρει προιόντα και υπηρεσίες που θα συμβάλλουν στην παγκόσμια προσπάθεια για την διάσωση του πλανήτη.

values_icon2

Στη Neon Energy πιστεύουμε στη δημιουργία αξιών μέσα από την ειλικρίνεια, τον επαγγελματισμό, την ακεραιότητα, τη διαρκή εξέλιξη και τη λειτουργική και επιχειρηματική αριστεία. Η διαφύλαξη των αξιών αυτών, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι και θεμελιώδη αρχή της στρατηγικής μας.

visionΌραμα της Neon Energy είναι να συνεισφέρει στην προσπάθεια της παγκόσμιας κοινότητας για τη θωράκιση του πλανήτη μέσα από πρωτοποριακές, ολοκληρωμένες και βιώσιμες λύσεις Εξοικονόμησης & Διαχείρισης Ενέργειας.
missionΗ Neon Energy συνεχώς σχεδιάζει νέα προϊόντα για την καλύτερη ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών της. Η προσοχή της στρέφεται ειδικά στην προσφορά πρωτοποριακών υπηρεσιών για να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό καθώς και καινοτομικών προϊόντων, παρακολουθώντας και υιοθετώντας τις νέες τεχνολογίες.
strategyΗ Neon Energy αξιοποιώντας το εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό της σκέπτεται παγκόσμια, και μέσω της καινοτομικής λειτουργικής της φιλοσοφίας για την εξεύρεση επιχειρηματικών ευκαιριών σε όλο τον κόσμο,“GLOBAL THINKING”, έχει θέσει ισχυρές βάσεις για μία μακρόχρονη, διεθνή και ισχυρή πορεία.
0 Εργαζόμενοι
δουλεύουν μαζί μας!

Οι πελάτες μας