За нашата компания накратко

Neon Energy Group е международна компания, фокусираща се върху енергийно-ефективните решения, енергийно-ефективните алуминиеви системи и решенията за възобновяеми енергийни източници.

Neon Energy се стреми да бъде пионер в областта на решенията за зелена енергия, като предлага широка гама продукти и услуги, който действително ще допринесат за глобалната устойчивост.

Компанията работи в Германия, САЩ, ОАЕ, Гърция, Кипър, Румъния, България, Сърбия, Босна и Херцеговина, Македония и има 2500 служители по света. Като такава, Neon Energy е поставила основите за дългосрочен, динамичен и обещаващ потенциал в световен мащаб.

values_icon2В Neon Energy ние постоянно се грижим за нашите корпоративни стойности, като акцентираме на искреността, последователността и постоянното подобрение на предлаганите от нас продукти. По този начин ние сме сигурни, че нашите клиенти винаги получават най-доброто качество, което заслужават.

visoinПодкрепа при превръщането на световната общност
в по-добро място за живот чрез
достъпни енергийни решения.

missionНашата мисия е да предоставим най-добрите решения за зелена енергия чрез внимателен анализ, грижливо обслужване и рентабилен технологичен прогрес.
strategyNeon Energy Group е осъществила стратегически връзки със силни партньори в бранша, които са се обединили, за да предоставят на инвеститорите, частните и бизнес клиентите по света интегриран 360° подход на обслужване, започващ с проектирането и завършващ с изпълнението.
Group of companies

financial_data_group

Neon Energy

financial_data_neon2

0служители
работят с нас!

Нашите клиенти