Compania pe scurt

Neon Energy Group este o companie internationala care se concentreaza in gasirea de solutii eficient-energetice, sisteme de profile din aluminiu eficient energetice si solutii de energie regenerabila.

Neon Energy se straduieste sa fie pionier in domeniul solutiilor de energie verde oferind o gama larga de produse si servicii contribuind astfel la dezvoltarea unei lumi durabile.

Compania opereaza in Germania, Statele Unite, Grecia, Cipru, Romania, Bulgaria, Serbia, Bosnia Herzegovina, FRI Macedonia, avand 2500 de angajati in intreaga lume. Ca atare, Neon Energy a pus bazele unui potențial dinamic și promițător, pe termen lung, la nivel mondial.

values_icon2La Neon Energy cultivam continuu valorile companiei, cu accent pe sinceritate, durabilitate și dezvoltarea continuă a ofertei noastre de produse. În acest fel, suntem siguri că oferim clienților noștri excelența pe care o merita.

visoinAjutam facand comunitatea planetei un loc mai bun pentru a trai

missionEste misiunea noastră de a oferi cele mai bune soluții în domeniul energiei verzi prin analiza atentă, acordand o atentie deosebita clientilor nostri si reducand costurile prin imbunatatirea tehnologica permanenta.
strategyNeon Group Energy s-a aliat strategic cu parteneri puternici din industrie, oferind impreuna solutii pentru ansambluri rezidențiale, centre de afaceri și clienții investitorilor din întreaga lume, avand o abordare integrată de 360°, de la definirea proiectului pana la implementarea acestuia.
Group of companies

financial_data_group

Neon Energy

financial_data_neon2

0 angajati
Lucreaza cu noi!

Clientilor nostri