“Investeste intr-un parteneriat credibil, stabil si profitabil
si ia parte la efortul de a cladi dezvoltarea durabila a planetei

Neon Energy aplica filosofia “gandeste eco” in domeniul sistemelor fotovoltaice prin intermediul a două mari investitii, acestea fiind EPC Construcții și Proiectul Business Development. Neon Energie recomandă, ofera expertiza, construiește, instalează și menține ridicată calitatea sistemelor fotovoltaice din 2003.

Cu misiunea de a oferi un serviciu integrat și global clienților săi, Neon Energy isi asumă întreaga responsabilitate în fiecare etapă a proiectului, în scopul de a furniza sisteme fotovoltaice “la cheie”, asigurând clienților săi calea cea mai ușoară și mai convenabilă in finalizarea proiectului, fără surprize de ultim moment, intreruperi sau întârzieri.

Compania utilizeaza echipamente acreditate, avansate tehnologic, ținând cont de importanța costurilor, de calitate și fiabilitate. Ca urmare, firma este în măsură să garanteze clienților săi un randament optim de performanță, securitatea și durabilitatea sistemelor fotovoltaice.

Neon Energy are o echipă de profesioniști bine instruiți, cum ar fi ingineri, ingineri mecanici, electricieni si designeri care, printre altele, contribuie la oferirea de servicii premium clientilor nostri.

Neon Energy are o abordare serioasă și profesionistă a fiecărui proiect PV prospectiv, demonstrata prin durata lunga de viata. Investițiile clienților noștri sunt importante pentru noi, analiza noastră financiară și tehnică are scopul de a optimiza întoarcerea investitiei clientului pentru a ne asigura că obiectivele financiare sunt respectate.

Νeon Energy isi asuma fiecare pas al procedurilor proiectului, de la studiul inițial al zonei propuse, la obtinerea permiselor necesare și creditele financiare asociate până la implementarea finală și întreținerea stațiilor fotovoltaice de mari dimensiuni (Parcuri PV si acoperișuri comerciale), sisteme fotovoltaice pentru consumatorii casnici și sisteme fotovoltaice pentru clienți corporatisti în tarile in care opereaza.

Neon Energy ofera urmatoarele servicii EPC:
• Planul si designul proiectului
• Implementarea si instalarea proiectului
• Garantarea, supervizarea si intretinerea proiectului

Care sunt serviciile noastre de dezvoltare a afacerii ?
La Neon Energy, vindem oportunități de investiții catre investitorii internaționali, mai precis, dezvoltarea de afaceri prin asocieri SPV foarte profitabile din industria PV.
SPV-urile pe care le oferim sunt localizate in piete unde sistemele fotovoltaice sunt in curs de dezvoltare si sunt caracterizate prin valori ridicate ale FIT.
In plus, oferim solutii EPC la cheie pentru SPV-urile pe care le oferim pe piata investitorilor la costuri de construcție competitive.
Acest lucru înseamnă că profitul SPV-urilor noastre se fie deosebit de ridicat ROI & rate RIR.
Aceasta face din Neon Energy un spatiu integrat pentru dezvolatrea proiectelor PV profitabile.

Optiuni de investitii flexibile
Investitorii spot detine 100% din capitalul investiției PV sau pot achizitiona actiuni în proiectele SPV. Afla mai multe despre oportunitatea participarii la parcuri PV, prin intermediul achiziției de acțiuni.

Proiecte personalizate și responsabilitate
Pentru a asigura rezultatul dorit fiecarui proiect, Neon Energy initiaza discuții ample cu clientul, definind în mod clar specificațiile proiectului. Neon Energy garantează capacitatea proiectului, compania are o abordare responsabilă a fiecărui proiect SPV. Neon Energy gestionează structura proiectului, soluțiile de finanțare, și stabilește programul de dezvoltare a proiectului, cu un plan de livrare detaliat. In plus, compania ia în considerare potentialele schimbari ale proiectului, managementul contractorilor de construcții, de planificare a costurilor și de control, de gestionare a riscurilor și de management al comunicațiilor. Toate aceste etape asigura eficacitatea rezultatului final a proiectului.

Cu participarea in programul PARTICIPAREA IN PARCURI PV, investitorii potentiali au oportunitatea de a participa la parcurile fotovoltaice sustinand filosofia “Forta prin Unitate”
Programul PARTICIPARE IN PARCURILE FOTOVOLTAICE*
Investitorii pot participa cu o suma minimă de 100.000 $ (pe persoană sau pe companie) în companiile care dețin licențe pentru parcuri fotovoltaice în țările selectate și a beneficia de castiguri ridicate. Cu cât mai mare contribuție investitorului, cu atât vor fi mai mari veniturile anuale din proiectul PV Park.

Programul PARTICIPARE IN PARCURILE FOTOVOLTAICE se aplica parcurilor care:
• Deja le-au fost acordate autorizațiile și permisele necesare.
• Deja construite sau in constructie
• Garantat de o bună funcționare a sistemului.
• Castiguri ridicate din funcționarea parcului fotovoltaic.
• Profituri imediate

* Vă rugăm să rețineți: Neon Energy nu oferă acțiuni ale fondurilor mutuale sau produse de investiții sau servicii de investiții. Neon Energia este EPC CONTRACTOR și avand in vedere acest rol companiei pur și simplu mediaza și informează investitorii interesați în ceea ce privește participarea lor potențiala la stațiile fotovoltaice, pe care Neon Energy se obligă sa le construiasca si sa le intretina.

Solar Energy Systems

Solar Energy System projects

Proiecte de sisteme de energie solara

Clientii nostri